TAGGAR MATTE D-PROV NU.


I WANNA DO BAD THINGS WITH YOU

Igår var jag och mammsen i Jönköping, köpte studentpresenter och jag smet iväg för att köpa mammas present också, hon fyller den tredje. Sen var det bara hem och vända, för sen åkte vi och kollade på balen i Tranås.. så fint trots det dåliga vädret. Sen på kvällen var jag inte så taggad på att festa, så jag var bara hemma.

Idag har jag mest tagit det lugnt, jag och mamma var ute och gick en timme typ, och nu försöker jag plugga matte.

Imorgon har jag bara en mattelektion där vi repeterar inför prov, så jag skippar den och åker in vid halv ett för körlektion, känns vettigare om jag ska vara ärlig!

Bara 5 vanliga skoldagar kvar nu...

BEEN BUSY

Det var länge sen jag skrev nu, har varit mycket i skolan nu! I tisdags var vi på Volvo i Göteborg och så har jag haft två prov(idrott och produktionsprocessen). Men nu är det helg med flera roliga saker, sen är det två prov nästa vecka också men kort vecka sen långledigt! Sååå skönt :D

HAN BRUKADE JU VARA SNYGG I ALLA FALL...




Sebastian Bach!

I'M NOT READY TO DIE

Sitter och smälter en god brunch och ska nog ut på en liten joggingrunda snart. Helgen är här men den blir nog bara lugn, måste plugga tyvärr - har säkert 4 eller 5 prov kvar innan jag går på mitt sista sommarlov. Men det känns bra! Kommer nog sommarjobba hos pappa, känner mig ganska malplacerad där men han lovade att jag skulle få en liten "grundkurs" så jag kommer in i det, det blir nog bra! Förhoppningsvis hinns det med någon festival också, sen är ju mamma och pappa borta cirka 2 veckor och då vet vi ju vad som händer... hehe. Nej men det blir nog en fin sommar! Jag längtar!


F**K

Fasen också, har fått någon konstig klump vid min industrialpiercing... hoppas inte det är något farligt som gör att jag måste ta ut den, då blir jag sjukt ledsen. Det är ju ändå en piercing som jag har velat ha i fem år och lagt 500 spänn på :/ Får nog höra av mig till piercingstudion...

SiESTA

Min klasskompis och goa vän Eldar fick mig sugen på att dra på Siesta, rätt goa band ändå, tre dagar och inte speciellt dyrt :D Vore sjukt kul, bäst att bestämma sig snart med eftersom att det är 2-4 juni!

Fast vid närmare eftertanke var man ju såklart fortfarande sugen, men det var kort varsel och inte så många som ville när det verkligen gällde.. men det finns många andra tillfällen och festivaler! Hultsfred till exempel, endagarsbiljetterna dit släpps faktiskt på torsdag! Många flummiga, för mig okända band men det vore sjukt gött att se Royal Republic och Hoffmaestro till exempel! :)

Vi får se vad som händer helt enkelt.

FUTURE

Är ute i riktigt god tid nu, men jag sitter faktiskt och läser om polisutbildningen nu, är lite småsugen faktiskt. Jag är självklart medveten om att det inte är det slappaste jobbet, varken fysiskt eller psykiskt.. men har sedan sjuan eller åttan velat bli brandman men då det inte blir så på grund av att det är sjukt krävande så har jag fått tänka om lite. Sen mamma sa för några veckor sen "Det är ju asbra Felicia, nu när du har läst historia med så kan du ju söka till polis" har jag tänkt "Jaa, varför inte?". Det är väldigt intressant, och jag skulle mer än gärna vilja bidra till ett bättre samhälle. Finns många man skulle vilja sätta bakom lås och bom, haha ;) Man kan ju läsa det först, sen läsa design eller något sen.. eller tvärtom - får se! :D

I'M NOT SAYING IT'S YOUR FAULT

Har typ bara suttit vid datorn idag, inte braa, gjort ett teoriprov till körkortet bara, blä...
Ska duscha och fixa mig nu, min systers pojkvän har 20årsfest ikväll, kuuul! :)

NO HAPPY ENDING TO YOUR STORY


WEDNESDAY

Sitter här och försöker göra klart en sjukligt tråkig samhällsinlämning om EU och är sugen på banana skids. Men godis blir det ingenting med för jag & framför allt min syster försöker köra med LCHF nu för att se om vi mår bättre :) Jag har alltid haft väldigt mycket sötsug, är verkligen ett litet kakmonster... så det blir det slut med nu, svårt dock!

Annars då, det var exakt en månad kvar tills sommarlovet igår.. sen bara ett år kvar.. sen högskola. Haha. Trean på gymnasiet är ju roligast i alla fall, så nu är det det roliga kvar bara! :) Man får stå ut med 3-4 prov till bara innan... och göra det bästa utav det. Det är många kurser som avslutas till sommaren och så.

Är sugen på att pierca mig igen förresten, men jag är puckad om jag piercar mig nu precis innan perioden av sol, bad och massor av alkohol börjar så jag får se fram emot en eller två piercingar + eventuell tatuering i höst/vinter istället. Det behövs ju faktiskt något att se fram till då med.

Nu ska jag sluta snacka skit som ändå ingen kommer läsa

puss


VILLHA-BEGÄR




I HOPE YOU HAVE THE TIME OF YOUR LIFE

Är lite småseg efter grillparty igår... vaknade sjukt tidigt som alltid så nu sitter jag här och pluggar äckligt tråkig körkortsteori. Det är fan redan söndag idag, vad händer med helgen egentligen?! Har ganska mycket kvar att göra i skolan också, baajs :(

Har kommit på att jag vill ha sommarjobb också... många som har sökt på samma ställe som jag har redan fått reda på sitt :( that sucks!






Dags att vara lite ärlig kanske...?

YOU KNOW I LIVE MY LIFE LIKE A GYPSY

Sitter här och har precis avnjutit ett glas vatten, sjukt gott ju! Har precis tränat, jogging/powerwalk cirka 4,4 km och sen ett styrkepass på det - älskar att vara igång igen!

Annars hade jag halkbanan igår, och nationellt prov i engelska b idag. Halkan gick jättebra men nationella gick mindre bra... vet inte vad det var, inget roligt ämne och då blir det inget roligt skrivet... Tyvärr. Men får hoppas på det bästa. Nu ska jag duscha sen är det äntligen Vampire Diaries igen efter lite uppehåll! Som jag har väntat!


LITE MOBILBILDER FRÅN DEN SENASTE TIDEN


Glad tjej när vi började med matte d


Söt Bea i kaffis


Gullig Timmy


Våldtaget öra


Åkte buss med Texas


Var på 50årsfest


Jakob var glad


BLIR INTE LITE SUGEN...


Sjukt snygg faktiskt! (weheartit)

TRUE

"I believe everything happens for a reason! People change so you can learn to let go, things go wrong so that you can appreciate them when they're right, you believe lies so that you will eventually learn to trust no one but yourself,
and sometimes, good things fall apart, so better things can fall together."
- Marilyn Monroe

J.K



Kan vara det sexigaste som någonsin har vandrat på denna jord...

DET VAR INTE IGÅR

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men jag hade lite tråkigt och kollade på Nettans bilddagbok och hittade lite roliga bilder... tur att man har förändrats, både personlighet och utseende!















.


RSS 2.0