JULMIDDAGEN

Var på julmiddag i tisdags också.. var helt okej, men absolut inte värt 385 spänn. Inte någon höjdarmat, och dåligt upplagd kväll överhuvudtaget. Hade faktiskt roligare på hawaiikvällen på Biz... haha. Men några kassa mobilbilder kan jag bjuda på i alla fall:


22

Har fixat det mesta av julstöket: granen är hämtad, godiset är gjort och julpyntet är framplockat. Fick nyss ett samtal av min fulla pojkvän som är på julbord, han sa att han inte var kapabel till att prata i telefon just nu men ändå ringde han mig, haha? Så knäpp är han, men söt ändå! Ska krypa ner i min nybäddade säng och kolla på How I met your mother, har börjat kolla från början.. har kollat på den serien på tv ofta men aldrig riktigt följt den, så tänkte börja med det nu. Ska upp tidigt imorgon och åka in till Tranås för att handla julmat och de sista julklapparna... jag gillar egentligen inte ens julen, men lite julkänsla börjar jag faktiskt få nu :)
Nostalgi på hög nivå, dessa sängkläder är typ femton år gamla, har haft dem så länge jag kan minnas, gulligt va? :)

SÖNDAGSSNACK...

Helgen är redan slut, mycket trevligt julbord med familjen Tensén + Sebastian i fredags, sen massa mys resten av helgen! Sitter med det absolut sista plugget innan jullovet på tisdag nu! Det är en utvärdering/slutuppgift i estetisk verksamhet, så det är inte speciellt jobbigt heller. Måste dock plugga som fan på lovet med(är just nu underkänd i matte D, men har chans att göra ett omprov efter jul + har fysikprov någon vecka efter skolan börjar igen) men just nu försöker jag att inte tänka så mycket på det...

Imorgon är det dags för den årliga julshowen där min grupp på den estetiska verksamheten(dans) ska vara med som pausunderhållning. Vi ska dansa till en låt från filmen Slumdog Millionare, typ indisk stil fast lite "modernare". Är ganska nervös, men har för 1orna & 2orna på morgonen, sen det mest pinsamma på eftermiddagen - 3orna och ens egna klass liksom.. puuh. Men aja, det är typ som ett "slutprov" i dansen, så man kommer ju vara fokuserad.
Sen på tisdag är det avslutning och julmiddag. Ska bli kul! Har beställt klänning från nelly(en svart, som jag förmodligen kommer ha på nyår också) som antagligen trillar ner i brevlådan imorgon och passar bra! Har beställt ett par chinos från ellos, tröja, linne och byxor från monki och lite mer från nelly... shoppingbegäret gick inte att hindra - det var faktiskt flera månader sen jag handlade kläder, haha.
Nu ska jag sluta ordbajsa, cred till den som orkar läsa allt, men passar på att skriva mycket när jag inte bloggar så ofta!
Låten vi ska dansa till!

ALLMÄNT TJAT

Redan onsdag idag, härligt. Hade luciafirande i måndags, som blev lite misslyckat... men vad kan man räkna med när man går i en klass med bara killar.. haha. Orkade inte gå till skolan igår, var verkligen inte bakis men kom hem vid sex på morgonen... Och idag hade jag mitt, förhoppningsvis, sista matteprov på gymnasiet! Ska inte läsa matte E, har haft det riktigt jobbigt med denna mattekursen.. så jag kommer bli helt överlycklig om jag får G nu(får nog reda på det imorgon). Nu börjar man faktiskt känna att jullovet är på G, flera inställda/slappa lektioner - ganska härligt. På måndag är det dags för årets julshow, och vi som har gått estetisk verksamhet nu under höstterminen ska vara med och dansa som pausunderhållning. Jag vet inte vad jag ska tycka om det, är nervös men det ska samtidigt bli kul att visa upp det vi har gjort.
Vad mycket text det blev nu... men så blir det när jag inte skriver så ofta. Kanske kan bli ändring på det ..? :)

-


DRAGON TATTOO

Har aldrig riktigt gillat H&Ms tidigare "gästkollektioner", men nuuuu! Nu kommer det en helt i min smak. Inspirerat av Lisbeth Salander från Stieg Larsson-trilogin. Perfekt!

TYCKER ATT ALLA BORDE SE DET HÄR, OCH TÄNKA TILL LITE


1 DECEMBER

Och vi pyntade för fullt i skolan, och lite mer blir det imorgon :)

RSS 2.0