H A P P I N E S S

Det är riktigt lycklig tjej som sitter framför skärmen och skriver idag! Har skrivit nationella provet i svenska b som gick över förväntan, ska hämta min balklänning imorgon, såg att grymma Awolnation är bokade till Siesta som vi ska på i slutet på maj och det är snart helg igen! Bara två dagar kvar med två inlämningar på fredag sen kan man pusta ut med långledigt! Häärligt. Blev faktiskt lite mer taggad på att sätta mig och börja med pluggandet nu.
See yaa.

SEXTONDE APRIL

OCH IDAG ÄR DET EXAKT TVÅ MÅNADER KVAR TILL STUDENTEN! Helt sjukt faktiskt. Blir lite stressad när jag tänker på det men ändå sjukt taggad och glad!
Sitter fortfarande hemma och har precis ätit frulle - kaffe, yoghurt med jordgubbar, macka, knäcke och meloon. Så gottigott! Börjar inte förrän tolv idag, så skönt! Har engelska c, idrott och en tekniklektion "CAD/CAM" - kul faktiskt! :)

11/4

Igår var första dagen efter lovet, det kändes helt okej.. det är ju så kort tid kvar så det känns dumt att klaga!
Gick en powerwalk igår efter skolan också, 55 minuter blev det.. vill komma igång lite nu efter vintern, haha.
Idag är ju en kort dag i skolan, en lektion sen jobbade vi med projektarbetet! Fixade klart det sista med stolen + handlade saker till en lampa vi ska göra. Sen tog vi bilder i Mattias & Vincents replokal. Blir nog asbra! :)
Orkade faktiskt göra något med mitt hår imorse. Satte upp håret, tvinnade en hårslinga runt tofsen och gjorde sen en fläta. Enkelt men snyggt enligt mig! Känns mycket roligare att göra något med håret nu när det är nyklippt och färgat.
Nu ska jag plugga lite fysik sen är jag sugen på en promenad idag också! :D

ALL I NEED IS LOVE, LIFE WITH YOU

Absolut bästa just nu. Blev överlycklig när jag såg att de spelar i Sverige 30/5 - men det är en dag innan Siesta, så jag vet inte om man hinner kolla... jobbiiiigt. Men de kommer nog hit snart igen! :)

VECKAN SOM GÅTT

Har haft ett fint påsklov som inleddes med högskoleprov förra lördagen(gick bättre än förra gången i alla fall) sen direkt upp till Stockholm där jag var fram tills torsdag. I Stockholm blev det massor av mys och flyttning. Sen drog vi mot Småland och firade påsk, dock med snöfall?! Vad hände där liksom...?
Aja, skönt med ledigt måndag också, så då ska jag passa på att tvätta och ta igen sådant som man missar efter en vecka borta! :)
Peace

RSS 2.0