-

Är hemma från skolan med tjock hals och näsa, inte ett dugg kul :(
Något som är ännu mindre kul är att jag måste plugga till provet i fysik b som är imorgon... bäst att sätta igång kanske

MONDAY MORNING

Hur skönt är det inte med lååång sovmorgon varannan måndag? Vi har delat upp vår praktiska designlektion så att halva klassen har dubbellektion ena veckan och den andra halvan nästa vecka. Och denna gången var det min grupps tur att ha sovmorgon - så jag börjar inte förrän 12.10! Så jag vaknade runt halv nio för att vara hundvakt till två sovande hundar så drack kaffe och åt macka framför tvn sen gick jag en runda med vovvarna. Nu är planen att fixa mig lite sen laga mat till Bella och pappa som kommer hem och äter med mig sen skjutsar mig till skolan. De skulle ändå till bilskroten för att leta efter någon bildel till the mazda, som förhoppningsvis blir klar denna vecka. Har inte haft egen bil sen september(!).
Better get going! Peace

WATCH OUT

Fick en slags "julklapp" av Sebastian; fick låna hans kort en dag och köpa några saker jag ville ha(det blev lite smink, en ny kalender och klockan på bilden!)

LATE CHRISTMAS PICS


RSS 2.0