VALBORG




.


LILL-LÖRDAG

Go dag i skolan, den gick fort och fick inte mycket vettigt gjort(som vanligt, haha). Sen åkte jag till frisören och fick min fula utväxt blekt. Ska snart duscha och då passa på att ta silverschampoo - vi blondiner har det inte lätt med håret alltså...
Såg att nelly hade rea, men det var inte mycket som lockade alltså.. tråkigt.
En sista fundering bara...
Om man dricker i smyg, är man hemlighetsfull då? ;)

WHY GIVE ME HOPE, THEN GIVE ME UP?

'Cause I see you, 
But I can't feel you, anymore,
So go away.
I need you, 
But I can't need you, anymore,
You hesitate.

GONNA START A REVOLUTION FROM MY BED

Idag är det sista dagen på påsklovet, men jag har ingen ångest. Har snarare mer ångest för att jag har sovit alldeles för mycket och ätit alldeles för mycket onyttigt under detta lovet. Pluggat alldeles för lite också, så det får jag göra nu! Annars har det varit ett alldeles utmärkt lov!

I WANT TO SATISFY THE UNDISCLOSED DESIRES IN YOUR HEART


GRYMMA COVERS




OOPS

Lite dålig uppdatering vaa?!
Vet inte vad jag ska skriva dock, har inte världens största blogginspiration just nu så då kändes det bättre att inte skriva något överhuvudtaget...
Har påsklov nu, sjukt behövligt kände jag. Och världens goaste väder fick vi också, kanske var sommarlov vi hade nu istället?! Haha. Det går framåt med övningskörningen också, är klar och känner mig säker på teorin så nu ska jag koncentrera mig på att köra så mycket som möjligt.

Förövrigt rullar livet på och jag mår prima! :D

YOU WEAR A THOUSAND FACES,

Tell me which is you...

LJUG OCH KYSS MIG HÅRT EN SISTA GÅNG

Jäklar vad länge sen det var jag skrev, och mycket har hänt sen dess! Jag har införskaffat en ny mobil(en htc incredible s, älskar den!), har äntligen piercat en industiral, har varit ute och festat i jkpg(lite av en besvikelse faktiskt som man nästan kunde tänka sig:/), varit på jobbinformation/intervju och shoppat lite nya kläder!

Jag har bara en jävla vecka kvar i skolan sen är det ett riktigt behövligt påsklov! Efter det är det ju inte alls långt kvar till sommaren och det gillar jag!

Nu måste jag ta och skriva klart en apu-rapport som egentligen skulle skrivits i grupp, känns ju så himla roligt :/

EN PÅMINNELSE


RSS 2.0