THIS COULD REALLY BE A GOOD LIFE

Har en sjuk lista på massor av plugg som ska vara klart innan höstlovet, och vad gör jag då?
Tar fula cambilder och fördriver tiden på internet ... haha. Har verkligen ingen självdisciplin överhuvudtaget





Har ju pluggutstyrsel i alla fall, leggins och skön, stor tröja. Och glasögon </3

JAG HAR HIMLEN RUNT HÖRNET, EN EGEN ÄNGEL I MIN SÄNG...

Och om det inte vore för att jag var tvungen att ta hand om hunden, skulle jag ligga och krama på honom just nu... svårt att slita sig.
Ska nog plocka fram mysig söndagsfrukost och gå och försöka väcka sömntutan.. :)

MÅNDAG EFTERMIDDAG


Bild från bussen på vägen hem igår...

Måste skippa dator nu och plugga som satan, har religionshemskrivning som ska vara klar senast 00.00 idag - bäst att sätta igång va?! :D

SÅ SNYGGT


















EN TATUERING ELLER TVÅ KANSKE...?

Har velat ha tatuering i flera år, typ sedan man var 15 och ville vara rebellisk liksom... MEN nu när man är myndig och har alla möjligheter att göra en så har jag inte en aning om vad jag vill göra. Vill ha något unikt men ändå något som jag kan se postivit på hela livet om ni förstår. Det finns ju mycket snygg inspiration i alla fall:















DET VAR JU ETT TAG SEN...

Jaa, det var ju någon vecka eller två sen jag behagade att skriva här.. har inte riktigt haft något speciellt att berätta, så det har bara känts tråkigt!

Skolan är ju i full gång och det märks på den alltmer växande läxhögen och man längtar till fredag så fort man sätter sin fot i skolan på måndag morgon. Usch!

Gick och blev sjuk förra veckan. Jag stod ut hela förra veckan i skolan... men efter helgen som bestod av stockholmsbesök & den mest lugna kräftskivan någonsin(för min del, andra söp som svin) var jag hemma i måndags och tisdags... så jävla segt och man missar faktiskt mycket på bara två dagar känns det som...

Aja, har skolfoto imorgon så jag har duschat och tagit silvershampoo, målat naglarna och ska fixa ögonbrynen snart tänkte jag - kan ju åtminstone försöka se någorlunda mänsklig ut tänkte jag.


("söt" cam-bild sedan någon vecka tillbaka)



Om du bara visste hur varm jag blir inombors när jag hör din röst...

RSS 2.0