GENOM MIN HTC


SOA

Har fastnat helt för serien Sons of Anarchy nu! Hur kunde jag vänta så länge innan jag såg den?! En serie helt i min smak!
Har fått seriens theme song på huvudet också...

PROM 2012

Jag har börjat känna mig lite småstressad inför balen. Jag har inte bestämt någonting, men igår kom jag av en slump in på en amerikansk sida med väldigt glittriga och mycket rosa klänningar(alla som känner mig vet att jag hatar rosa och flickigt) men även flera i "min" stil också. Jag kollade återförsäljare för att se om det fanns någon i Sverige och till min stora lycka fanns det en affär i Jönköping som säljer detta märket. GLAD tjej. Jag ska åka och kolla där inom en snar framtid. Det känns som att man inte kan bestämma så mycket förrän man har en klänning att utgå från!

17/2

Drömde att det var vår ute och vi badade. Jag har för mig att jag sa "Åh, det är bara mars men vi badar ändå... sommaren är tidig i år" eller något sånt... Någon här som längtar efter vår eller vad? Haha

ETT LITET TIPS...

Jag är med i Kan Dee's tävling om en valfri tygkasse. Har gått och funderat ett tag om jag inte skulle ta och beställa en kasse, de är ju så jäkla snygga... Testar att vara med och tävla, och vinner jag inte kommer jag självklart köpa en snart. Jag använder mina andra tygkassar nästan varje dag, men inga skulle slå en Kan Dee-kasse :)
HÄR kan du tävla(fram tills imorgon)
Bild från kandeeshop.se

KLAGAR INTE

- Är ledig imorgon, min enda lektion är inställd
- På torsdag ska jag till Linköpings universitet på studiebesök
- På fredag har jag skola mellan 9.20 och 12.20, sedan tar jag mitt pick och pack och beger mig till huvudstaden och min favoritperson
- Sedan väntar en veckas ganska oplanerat sportlov, det enda jag har tänkt göra är jobba med projektarbete och vara några extra dagar med S
Som sagt, jag klagar inte :)

WITH YOUR FEET IN THE AIR AND YOUR HEAD ON THE GROUND

Det här året fick väl inte världens bästa start på grund av vissa personliga anledningar, men man får tänka att detta är en del av livets gång. Men det har inte bara varit motgångar. Några positiva saker har ju också hänt, till exempel:
- vi har ändrat vårat schema, så sista terminen på gymnasiet blir skööön.
- jag har en fin pojkvän som jag har träffat ganska mycket för att ändå bo 30 mil från varandra.
- jag har snart en fungerande bil igen (har inte haft det på ett halvår typ)
- vårt projektarbete börjar gå framåt, sakta men säkert.
- jag lämnade ett cv på ett företag i hemorteni fredags, pratade bara en kort stund med en på kontoret och igår ringde han och sa att jag kunde räkna med att jag hade sommarjobb där - hur gött?!
- jag fick godkänt i matte D efter ett omprov, aldrig mer matte
- det är mindre än en månad kvar till min födelsedag, mitt sista år som tonåring

RSS 2.0